GëRSHëRë ❤️ PëR FLOKEVE

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Gërshërë për flokeve

PRODUCTS N°: 20
Flokëve, gërshërët - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI

Flokëve, gërshërët
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI

Tags: Të gërshërë janë një mjet thelbësor i punës për floktar stiliste, që nuk jep asgjë, as edhe më kredisë, koleg apo punonjës. Krenaria e artikujve që trajtohen C...

Tags: Të gërshërë janë një mjet thelbësor i punës për floktar stiliste, që nuk jep asgjë, as edhe më kredisë, koleg apo punonjës. Krenaria e artikujve që trajtohen C...
Flokëve, gërshërët - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI

Flokëve, gërshërët
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI

Tags: Të gërshërë janë një mjet thelbësor të punës për floktar stiliste, që nuk jep asgjë, as edhe më kredisë, koleg apo punonjës. Tags flamurtare e artikujve që tr...

Tags: Të gërshërë janë një mjet thelbësor të punës për floktar stiliste, që nuk jep asgjë, as edhe më kredisë, koleg apo punonjës. Tags flamurtare e artikujve që tr...
Gërshërë HG Yoshizawa - HG

Gërshërë HG Yoshizawa
HG

Tags Designed dhe prodhuar nga mjeshtri i njohur japonez Yoshizawa. Projektuar nga inxhinier japonez Tanaka. Tanaka ka punuar dhe ende punon për markat më të mira të flokëve g...

Tags Designed dhe prodhuar nga mjeshtri i njohur japonez Yoshizawa. Projektuar nga inxhinier japonez Tanaka. Tanaka ka punuar dhe ende punon për markat më të mira të flokëve g...
Sapphire TITANIUM 575D - MATSUZAKI

Sapphire TITANIUM 575D
MATSUZAKI

Tags Modeli Sapphire TITANIUM është një bashkëpunim me designers më të mirë në botë. Ashtu si të gjitha gërshërë Matsuzaki është bërë me dorë me metodën tradicio...

Tags Modeli Sapphire TITANIUM është një bashkëpunim me designers më të mirë në botë. Ashtu si të gjitha gërshërë Matsuzaki është bërë me dorë me metodën tradicio...
SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . AUDREY - PININ

SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . AUDREY
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. AUDREY Në sajë të stabilitetit theksuar nga madhësia e unazat për gishta, është e mundur për të optimizuar përpjekje ndërsa prerja gër...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. AUDREY Në sajë të stabilitetit theksuar nga madhësia e unazat për gishta, është e mundur për të optimizuar përpjekje ndërsa prerja gër...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . ANNA - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . ANNA
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. ANNA Modeli bazë i linjës, por ndjenja e peshës origjinal ofron performancë të shkëlqyer për prerje lloje të ndryshme të flokëve. Ajo ë...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. ANNA Modeli bazë i linjës, por ndjenja e peshës origjinal ofron performancë të shkëlqyer për prerje lloje të ndryshme të flokëve. Ajo ë...
TRILOGJIA SERIES - TRILOGJIA 3 - PININ

TRILOGJIA SERIES - TRILOGJIA 3
PININ

Tags TRILOGJIA 3 Hedh lëng pres me gërshërë dhe texturizing, me brisk aktive brisk dhe teh dhëmbëzuar Mbani butë. Modeli i projektuar për prerje të qetë pa fërkimit dh...

Tags TRILOGJIA 3 Hedh lëng pres me gërshërë dhe texturizing, me brisk aktive brisk dhe teh dhëmbëzuar Mbani butë. Modeli i projektuar për prerje të qetë pa fërkimit dh...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . VANESSA - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . VANESSA
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. VANESSA Ju mund të zgjedh përpjekje duke shkurtuar në sajë të stabilitetit theksuar nga madhësia e unazat për gishta që i japin trajtimin ...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. VANESSA Ju mund të zgjedh përpjekje duke shkurtuar në sajë të stabilitetit theksuar nga madhësia e unazat për gishta që i japin trajtimin ...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . MARY - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . MARY
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. MARY Model për të prerë tradicionale, të pastër dhe i kthyeshëm, veçanërisht të përshtatshme për prerje rrëshqiti (Slide Prerje). Ajo ...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. MARY Model për të prerë tradicionale, të pastër dhe i kthyeshëm, veçanërisht të përshtatshme për prerje rrëshqiti (Slide Prerje). Ajo ...
SERIES TRILOGJIA - Trilogy 1 - PININ

SERIES TRILOGJIA - Trilogy 1
PININ

Tags: ATS Materialet çeliku pluhur ngrohje - trajtohen zbulim sintered trefishtë - selektiv që ju lejon të merrni më të mirë kompromisin mes fortësi të lartë dhe elastici...

Tags: ATS Materialet çeliku pluhur ngrohje - trajtohen zbulim sintered trefishtë - selektiv që ju lejon të merrni më të mirë kompromisin mes fortësi të lartë dhe elastici...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . Jean - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . Jean
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Jean Pres me gërshërë materialeve mbresëlënëse që jep saktësi modelit dhe rehati për një ndjenjë të butësi patejkalueshëm. Të përs...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Jean Pres me gërshërë materialeve mbresëlënëse që jep saktësi modelit dhe rehati për një ndjenjë të butësi patejkalueshëm. Të përs...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . Penelope - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . Penelope
PININ

Tags Moulin Rouge SERIES linjë e profesionale Materialet çelikut ATS pluhur ngrohje - trajtohen trefishtë - selektiv zbulim sintered që ju lejon të merrni më të mirë komp...

Tags Moulin Rouge SERIES linjë e profesionale Materialet çelikut ATS pluhur ngrohje - trajtohen trefishtë - selektiv zbulim sintered që ju lejon të merrni më të mirë komp...
Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . DAISY - PININ

Moulin Rouge - Ministrisë së Mbrojtjes . DAISY
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. DAISY Model për të ulur themelore. Mjet i ekuilibruar dhe i lehtë për ata që kërkojnë një cilësi më të lartë. Semi trajtojë ergonomik...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. DAISY Model për të ulur themelore. Mjet i ekuilibruar dhe i lehtë për ata që kërkojnë një cilësi më të lartë. Semi trajtojë ergonomik...
TRILOGJIA SERIES - TRILOGJIA 2 - PININ

TRILOGJIA SERIES - TRILOGJIA 2
PININ

Tags TRILOGJIA 2 Nga fara trajtojë ergonomik pres me gërshërë. Thelbësore në formë, modeli i jep rehati dhe një ndjenjë të butësi dhe shkathtësi. Formë e veçantë e...

Tags TRILOGJIA 2 Nga fara trajtojë ergonomik pres me gërshërë. Thelbësore në formë, modeli i jep rehati dhe një ndjenjë të butësi dhe shkathtësi. Formë e veçantë e...
SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . ALIDA - PININ

SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . ALIDA
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. ALIDA Dizajni i trajtuar e bën atë jashtëzakonisht të rehatshme gjatë prerë, është një model për një kohë të gjatë të përdorura dh...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. ALIDA Dizajni i trajtuar e bën atë jashtëzakonisht të rehatshme gjatë prerë, është një model për një kohë të gjatë të përdorura dh...
SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . xhenxhefil - PININ

SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . xhenxhefil
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Xhenxhefil Nga trajtojë gërshërë lakuar dhe të parregullt, kjo është e njohur dhe vlerësuar për një kohë të gjatë. Rrokje gisht ësht...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Xhenxhefil Nga trajtojë gërshërë lakuar dhe të parregullt, kjo është e njohur dhe vlerësuar për një kohë të gjatë. Rrokje gisht ësht...
SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . Susan - PININ

SERIES Casablanca - Ministrisë së Mbrojtjes . Susan
PININ

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Susan Hedh lëng pres me gërshërë të tipit klasik, të përshtatshme për situata të ndryshme në sajë të raportit të prerë. Modeli ësht...

Tags Ministrisë së Mbrojtjes. Susan Hedh lëng pres me gërshërë të tipit klasik, të përshtatshme për situata të ndryshme në sajë të raportit të prerë. Modeli ësht...
SERIES Casablanca përshtatet të gjithë - Ministrisë së Mbrojtjes . Maya - PININ

SERIES Casablanca përshtatet të gjithë - Ministrisë së Mbrojtjes . Maya
PININ

Tags: është e njohur dhe vlerësuar për një kohë të gjatë. Rrokje gisht është shumë në sajë të rehatshme gisht all'appoggia - lëvizshëm. Për të zbuluar formën hol...

Tags: është e njohur dhe vlerësuar për një kohë të gjatë. Rrokje gisht është shumë në sajë të rehatshme gisht all'appoggia - lëvizshëm. Për të zbuluar formën hol...
Samurai EDGE gërshërë Cutting - SAMURAI

Samurai EDGE gërshërë Cutting
SAMURAI

Tags gërshërë në çelik inox japoneze, në dispozicion në tre vargjet. Të gjitha gërshërë të vijnë me 12 muaj garanci. CLASSIC : gërshërë çeliku inox japoneze e ci...

Tags gërshërë në çelik inox japoneze, në dispozicion në tre vargjet. Të gjitha gërshërë të vijnë me 12 muaj garanci. CLASSIC : gërshërë çeliku inox japoneze e ci...
KIT Superlight - UPGRADE

KIT Superlight
UPGRADE

Superlight ri KIT përkryer pasqyron filozofi Upgrade. Kit përbëhet nga një brisk alumini me 10 blades duke përfshirë një kalë dhe një palë gërshërë për të prerë ç...

Superlight ri KIT përkryer pasqyron filozofi Upgrade. Kit përbëhet nga një brisk alumini me 10 blades duke përfshirë një kalë dhe një palë gërshërë për të prerë ç...

X